Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το μισό λάδι και σοτάρετε το τριμμένο κρεμμύδι. Ρίχνετε μέσα την αρνίσια συκωταριά και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα. Σβήνετε με το λευκό κρασί και αλατοπιπερώνετε.
Αφήνετε να μαγειρευτεί η συκωταριά μέχρι να στεγνώσει και να μην έχει πια σάλτσες. Την αφήνετε να κρυώσει και ρίχνετε μέσα τη φέτα. Ανακατεύετε καλά τα συκωτάκια με τη φέτα.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Απλώνετε το μπούτι πάνω σε λεία επιφάνεια και βάζετε στη μέση τη γέμιση. Το διπλώνετε και το αλατοπιπερώνετε εξωτερικά. Ρίχνετε τα φυλλαράκια του δεντρολίβανου, το τυλίγετε σφιχτά με την μπόλια, το δένετε με φυτικό σπάγκο στα άκρα και στη μέση και το τοποθετείτε σε ταψί.
Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για 45 λεπτά. Μετά αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 45 λεπτά ακόμα.
Το βγάζετε από το φούρνο, το αφήνετε να γίνει χλιαρό και το κόβετε σε φετούλες με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb