OliveMagazine

Αρωματική κοτόσουπα με καρότα και τζίντζερ

Αρωματική κοτόσουπα με καρότα και τζίντζερ

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:35'
Έτοιμο σε:50'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ, σε κομμάτια
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κλωναράκια σέλερι σε φετούλες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 3 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα, κομμένα σε λωρίδες
  • 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο
  • 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου σπιτικό ή ψυγείου
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλερι και το καρότο.

Προσθέτετε το κοτόπουλο, σοτάρετε να πάρει λίγο χρώμα από όλες τις πλευρές και ρίχνετε στην κατσαρόλα το ζωμό. Προσθέτετε το τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι.

Σιγοβράζετε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο, ελέγχοντας ανά διαστήματα αν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον ζωμό ή νερό, γιατί η σούπα σας πρέπει να έχει υγρά.

Σερβίρετε τη σούπα σε πιάτα, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Tips

Eπιλέγουμε πάντα Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ γιατί:


- Τρέφεται με 100% φυτικές τροφές πιστοποιημένες από τον AGROCERT


- Μεγαλώνει και εκτρέφεται σε υψόμετρο πάνω από 700 μ. στον ορεινό όγκο της ΠΙΝΔΟΥ στον Ν. Ιωαννίνων


- Έχει αυθεντική ορεινή γεύση


- Παράγεται με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας


- Έχει πιστοποιημένη ποιότητα βασισμένη στο πρότυπο ISO 220000


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο