Διαδικασία
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του.
Προσθέτετε στο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τη ζύμη να σφίξει για 15 περίπου λεπτά στο ψυγείο κι ύστερα πλάθετε κεφτεδάκια - λιγάκι πλακουτσωτά.
Τα περνάτε από το καλαμποκάλευρο και τα βάζετε σε δισκάκι. Τα αφήνετε στο ψυγείο να σφίξουν για μια ώρα.
Ζεσταίνετε μπόλικο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Μόλις κάψει, τηγανίζετε τα πατατοκεφτεδάκια κι από τις δυο πλευρές, μέχρι να χρυσίσουν. Δεν φεύγετε ούτε στιγμή από πάνω τους γιατί χρειάζονται ελάχιστο τηγάνισμα. Τα βγάζετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρετε σε πιατέλα ζεστά.