Διαδικασία
Βάζετε σε ένα μπολ την κινόα, την ντομάτα, το αγγούρι, τις πιπεριές, τα μυρωδικά και τα αποξηραμένα σύκα. Περιχύνετε τη σαλάτα με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με το κύμινο, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε πολύ καλά.
Όταν θέλετε να σερβίρεται πασπαλίζετε πάνω από τη σαλάτα τα τρίμματα της φέτας και τα φυλλαράκια του μαϊντανού και σερβίρετε με τις λεπτοκομμένες φέτες του αβοκάντο.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb