OliveMagazine

Βίδες ολικής άλεσης με λιαστές ντομάτες, ρόκα, θυμάρι και ροκφόρ

Βίδες ολικής άλεσης με λιαστές ντομάτες, ρόκα, θυμάρι και ροκφόρ

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 450γρ. βίδες ολικής άλεσης
  • 150γρ. ντομάτες λιαστές, ψιλοκομμένες
  • 200γρ. φύλλα ρόκας
  • 2 κουτ. σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 150γρ. ροκφόρ, σε κύβους
  • ½ φλιτζάνι καρύδια
  • 2 κουτ. σούπας μηλόξιδο
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και τα σουρώνετε.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο, προσθέτετε τα καρύδια, σοτάρετε για 2 λεπτά και σβήνετε με το μηλόξιδο.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη ρόκα, τις λιαστές ντομάτες, το ροκφόρ, το θυμάρι και τα καρύδια με το λιωμένο βούτυρο και το μηλόξιδο από το τηγάνι.

Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling Tina Webb

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο