OliveMagazine

Βουτυράτες πατάτες με φέτα και ρίγανη

Βουτυράτες πατάτες με φέτα και ρίγανη

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:40'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. πατάτες
  • 200γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 1 σκελίδα σκόρδο μεγάλη, σπασμένη
  • 200γρ. φέτα τριμμένη
  • πάπρικα
  • ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε άφθονο αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μαλακώσουν χωρίς να διαλυθούν. Τις κόβετε κυδωνάτες.

Σε ένα φαρδύ τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και ρίχνετε τις πατάτες με το σκόρδο.

Αλατίζετε ελαφρά και τις ροδίζετε από όλες τις πλευρές.

Στραγγίζετε τις πατάτες σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε με τη φέτα, πασπαλίζοντας με ρίγανη, πάπρικα και πιπέρι.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο