OliveMagazine

Γάλα με βρώμη, βερίκοκα ξερά και μήλο

Γάλα με βρώμη, βερίκοκα ξερά και μήλο

Μερίδες:1
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κούπα γάλα φρέσκο
  • 20γρ. νιφάδες βρώμης
  • 6 βερίκοκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα
  • 1 μεγάλο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζουμε το γάλα με τη βρώμη και τα βερίκοκα σε μια μικρή κατσαρόλα και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 3 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συνεχώς.

Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά, προσθέτουμε το μήλο και σερβίρουμε.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

Tips

Βράζουμε το γάλα με τη βρώμη για να μαλακώσει και να τρώγεται πιο εύκολα.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr