OliveMagazine

Γαλέος αχνιστός

Γαλέος αχνιστός

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 800γρ. γαλέο (φιλέτο), κομματιασμένο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κέρατο καυτερή, σε ροδέλες
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1-2 φέτες ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε σε βαθύ τηγάνι το ψάρι με το λάδι, τα σκόρδα, την καυτερή πιπεριά, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τόσο νερό όσο να μισοσκεπάζει το γαλέο.

Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνετε τις ροδέλες ντομάτας και αφήνετε για 4-5 λεπτά ακόμα.

Απομακρύνετε από τη φωτιά, ρίχνετε τον άνηθο και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο