OliveMagazine

Γαλοτύρι

Γαλοτύρι

Μερίδες:για 1 βάζο
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:5'
Χρόνος αναμονής:1 εβδομάδα
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κιλό φέτα κατσικίσια ή πρόβεια, σε μεγάλα κομμάτια
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
  • 1½ λίτρο γάλα πρόβειο, χλιαρό
  • 1 κουτ. σούπας αλάτι χοντρό
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Ανακατεύετε και το σκεπάζετε.

Αφήνετε στο ψυγείο για 1 εβδομάδα και το ανακατεύετε καθημερινά.

Μετά τη 1 εβδομάδα το γαλοτύρι σας είναι έτοιμο. Το σερβίρετε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με ρίγανη και ελαιόλαδο ή πάνω σε οποιαδήποτε σαλάτα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr