Διαδικασία
Χτυπάτε για λίγο στον πολυκόφτη το κύμινο με τον μαραθόσπορο για να σπάσουν. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ.
Ρίχνετε στη συνέχεια στον πολυκόφτη το κρεμμύδι και τα σκόρδα και τα χτυπάτε 2-3 φορές για να ψιλοκοπούν, όχι όμως πολύ.
Σωτάρετε με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι το κρεμμύδι και το σκόρδο και μόλις μαραθούν προσθέτετε το ούζο.
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτετε τον τοματοχυμό, τις ντομάτες και στη συνέχεια τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο. Αφήνετε να βράσει λίγο η σάλτσα και πριν δέσει τελείως βάζετε στο τηγάνι τις γαρίδες.
Κλείνετε την φωτιά και προσθέτετε τη μουστάρδα και τα ντοματίνια ανακατεύοντας συνέχεια. Τέλος, προσθέτετε τη φέτα και ανακατεύετε ώστε να ενωθούν τα υλικά ενώ το φαγητό εξακολουθεί να βράζει παρόλο που έχετε κλείσει τη φωτιά.
Αποσύρετε από το μάτι το τηγάνι και μόλις σερβίρετε στο πιάτο πασπαλίζετε με φρέσκο και ψιλοκομμένο μαϊντανό και μάραθο, λάδι, λίγη φέτα ακόμα και μίγμα από τα μπαχαρικά για περισσότερη ένταση και αρώματα.