OliveMagazine

Γαύρος μαρινάτος σε χυμό εσπεριδοειδών

Γαύρος μαρινάτος σε χυμό εσπεριδοειδών

Μερίδες:5-6
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. γαύρο φιλεταρισμένο
  • χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ, 1 λεμόνι, 1 πορτοκάλι
  • ροζ πιπέρι σε κόκκους
  • φρέσκια ρίγανη ή κόλιανδρο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε τα φιλετάκια γαύρου για 20 λεπτά στο ψυγείο καλυμμένα με το χυμό και το ξύσμα των εσπεριδοειδών, διακριτικά αλατισμένα.

Τα στραγγίζετε και τα σερβίρετε με ελαιόλαδο, ροζ πιπέρια και φρέσκια ρίγανη ή κόλιανδρο.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr