Διαδικασία
Διαλύετε το ζελέ στο καυτό νερό ανακατεύοντας πολύ καλά και αφήνετε να γίνει χλιαρό. Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι ν’ αποκτήσει παχύρρευστη μορφή σαν γιαούρτι και την αφήνετε στο ψυγείο.
Ρίχνετε σ’ ένα μπολ το γιαούρτι και το ανακατεύετε με τη ζάχαρη. Ύστερα προσθέτετε σιγά-σιγά το χλιαρό ζελέ, ανακατεύοντας με σύρμα. Προσθέτετε στο μίγμα το ξύσμα λεμονιού, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά με σπάτουλα.
Αδειάζετε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια και αφήνετε να κρυώσουν στο ψυγείο για 6 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε, ξεφορμάρετε σε πιάτα. Γαρνίρετε με ολόκληρες φράουλες και λεπτές φέτες
λεμονιού τις οποίες βουτάτε προηγουμένως σε λίγη ζάχαρη.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey