OliveMagazine

Γιαουρτοζελέ με φράουλες

Γιαουρτοζελέ με φράουλες

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Χρόνος αναμονής:6 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
  • 400ml κρέμα γάλακτος
  • ξύσμα ενός λεμονιού
  • 4 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • φράουλες για το γαρνίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πρώτα ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Το αφήνετε να γίνει χλιαρό.

Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή σαν γιαούρτι και την αφήνετε στο ψυγείο.

Ρίχνετε σε μπολ το γιαούρτι και το ανακατεύετε με τη ζάχαρη. Ύστερα προσθέτετε σιγά-σιγά το ζελέ, ανακατεύοντας με σύρμα. Προσθέτετε τέλος το ξύσμα λεμονιού, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά με σπάτουλα.

Αδειάζετε το μίγμα σε μπολάκια και αφήνετε να κρυώσουν στο ψυγείο για 6 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε γαρνίρετε με φράουλες ολόκληρες ή κομμένες σε φέτες.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr