Διαδικασία
Στραγγίζετε την πρώτη κονσέρβα φρουτοσαλάτας και πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα φρούτα μαζί με τη ζάχαρη. Κρατάτε το σιρόπι στην άκρη.
Βάζετε τη ζελατίνη μαζί με 75γρ. νερό σε ένα κατσαρολάκι και, αφού φουσκώσει, τη ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά να λιώσει. Αναμιγνύετε τη ζελατίνη στον πολτό της φρουτοσαλάτας. Ρίχνετε μέσα σε ένα μπολ το γιαούρτι και τον πολτό της φρουτοσαλάτας με τη διαλυμένη ζελατίνη. Ανακατεύετε καλά με σύρμα.
Ντύνετε ένα ταψάκι με μεμβράνη. Στραγγίζετε τη δεύτερη κονσέρβα και απλώνετε στη βάση της φόρμας τα κυβάκια της φρουτοσαλάτας. Από πάνω σκεπάζετε με το μίγμα του γιαουρτοζελέ. Βουτάτε τα μπισκότα ένα ένα στο σιρόπι της φρουτοσαλάτας και καλύπτετε όλη την επιφάνειά του. Τυλίγετε φέρνοντας τη μεμβράνη που προεξέχει από πάνω και ξαναβάζετε το γλυκό στο ψυγείο να πήξει καλά.
Για να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε το γλυκό σε πιατέλα, αφαιρείτε προσεκτικά τη μεμβράνη και αν θέλετε, διακοσμείτε με λίγη ακόμη φρουτοσαλάτα.