OliveMagazine

Γιορτινή μους με Garni

Γιορτινή μους με Garni

Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 200γρ. Kουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, σπασμένη σε κομματάκια
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
  • 2 κουτ. σούπας κονιάκ
  • ξύσμα από μισό πορτοκάλι
  • 1 φάκελος Kουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ, για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει βράση και την ψιλοκομμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ. Την περιχύνετε με την καυτή κρέμα και μετά από 1 λεπτό ανακατεύετε με σπάτουλα σιλικόνης, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε με το μίγμα της σοκολάτας. Προσθέτετε το κονιάκ και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι το μίγμα σας να γίνει ομοιογενές.

Σε αυτή τη φάση η μους είναι αραιή, οπότε θα τη μοιράσετε σε ποτήρια και θα τη βάλετε στο ψυγείο να πήξει. Όταν θέλετε να σερβίρετε, πασπαλίζετε με Kουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο