OliveMagazine

Γιορτινό αφέψημα

Γιορτινό αφέψημα

Μερίδες:για 500 ml αφεψήματος
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 400ml νερό
  • 100ml λικέρ μαστίχας
  • 10γρ. τσάι του βουνού
  • φλούδα από 1/2 πορτοκάλι
  • 1/2 ξυλάκι κανέλας
  • 5 κουτ. γλυκού μέλι
  • ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού (προαιρετικά)
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το τσάι, τη φλούδα πορτοκαλιού και την κανέλα. Αφού πάρει μια βράση, το σουρώνετε και συμπληρώνετε το μέλι , ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε το λικέρ μαστίχας και προαιρετικά το ξύσμα.

Σερβίρετε με αποξηραμένα φρούτα και απολαμβάνετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr