Διαδικασία
Κόβετε το κρέας σε μεγάλους κύβους.
Πολτοποιείτε στο γουδί το σκόρδο, το μπαχάρι και το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά με το μισό ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν σαν πηχτή αλοιφή. Αλείφετε καλά το κρέας με το μίγμα.
Μοιράζετε το κρέας και το χαλούμι στις λαδόκολλες. Ραντίζετε με λίγο κρασί. Τυλίγετε και κλείνετε πολύ καλά με σπάγκο για να μείνουν οι χυμοί του φαγητού μέσα στις λαδόκολλες. Ψήνετε μέσα σε ένα ταψί με λίγο νερό, στους 170°C για 2½ με 3 ώρες, μέχρι να γίνει το κρέας πολύ μαλακό. Σερβίρετε με τηγανητές πατάτες ή μια δροσερή πράσινη σαλάτα.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Τίνα Webb