OliveMagazine

Γλασαρισμένα καρότα με αστεροειδές γλυκάνισο

Γλασαρισμένα καρότα με αστεροειδές γλυκάνισο

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:0'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 18 μικρά καρότα
  • 1-2 λίτρα ζωμό λαχανικών σπιτικό ή ψυγείου
  • 75γρ. αλατισμένο βούτυρο
  • 1 κoυτ. γλυκού ζάχαρη
  • 2 τεμ. αστεροειδές γλυκάνισο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζουμε τα καρότα σε μια μικρή κατσαρόλα με καπάκι. Ρίχνουμε ζωμό μέχρι να καλυφθούν τα λαχανικά, προσθέτουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τον αστεροειδή γλυκάνισο.

Βράζουμε σε μεσαία φωτιά για 20 λεπτά μέχρι το νερό να εξατμιστεί και τα καρότα να ψηθούν και να καραμελώσουν. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με κόκκινα κρέατα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο