OliveMagazine

Γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο

Γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο

Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 8 φιλέτα γλώσσας
  • 2 αβγά
  • 120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
  • λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
  • λάδι για τηγάνισμα
  • λίγο αλάτι
  • λίγο πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε σε ένα βαθύ πιάτο τα αβγά (με το αλατοπίπερο).

Τοποθετείτε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.

Αλευρώνετε ελαφρώς τις γλώσσες.

Τις περνάτε πρώτα από το πιάτο με τα αβγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.

Βάζετε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζετε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο