OliveMagazine

Δίχρωμο ελαφρύ γλύκισμα με Panna Cotta και Φρουί Ζελέ

Δίχρωμο ελαφρύ γλύκισμα με Panna Cotta και Φρουί Ζελέ

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:4 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 συσκευασία Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • φυλλαράκια δυόσμου για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της, χρησιμοποιώντας τα 600ml γάλα.

Τη μοιράζετε σε ποτηράκια, να γεμίσουν μέχρι τη μέση και την αφήνετε να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί.

Στο μεταξύ ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και το αφήνετε εκτός ψυγείου να κρυώσει καλά, χωρίς όμως να πήξει.

Όταν η πανακότα έχει σταθεροποιηθεί καλά, μοιράζετε από πάνω το Φρουί Ζελέ, φροντίζοντας να μην ξεχειλίσουν τα ποτήρια.

Βάζετε τα ποτηράκια στο ψυγείο να πήξει καλά και το ζελέ. Γαρνίρετε κάθε ένα με δυόσμο και σερβίρετε.

Tips

Αν θέλετε, για ακόμη ποιο φραουλένια γεύση, μπορείτε πριν σερβίρετε να γαρνίρετε τα γλυκά σας και με το σιρόπι φράουλα που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία της Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr