OliveMagazine

Δίχρωμο σπαγγέτι από κολοκυθάκια και καρότα με dressing φυστικοβούτυρου

Δίχρωμο σπαγγέτι από κολοκυθάκια και καρότα με dressing φυστικοβούτυρου

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 μέτρια κολοκύθια
  • 3 μεγάλα καρότα
  • Για το dressing φυστικοβούτυρου

  • 4 κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
  • 2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
  • ½ φλιτζάνι νερό
  • ½ φλιτζάνι κάσιους ωμά, χοντροκομμένα
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε καλά τα κολοκύθια και τα καρότα και τα κόβετε με τον ειδικό κόφτη σπιράλ για να δημιουργήσοετε τα σπαγγέτι ή τα κόβετε σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια με ένα κοφτερό μαχαίρι.

Dressing φυστικοβούτυρου: Χτυπάτε στο μούλτι το φυστικοβούτυρο με τη μουστάρδα, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μέχρι λιώσουν τα υλικά και να γίνουν μια απαλή κρέμα.

Μεταφέρετε τα σπαγγέτι σε ένα μπολ, περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε. Μοιράζετε σε πιάτα, πασπαλίζετε με τα κάσιους και σερβίρετε αμέσως.

Φωτογραφία: Studiom.com - Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Styling: Κατερίνα Λυκουρέση

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr