OliveMagazine

Δίχρωμο φρουί ζελέ ανανάς – κεράσι με γιαούρτι

Δίχρωμο φρουί ζελέ ανανάς – κεράσι με γιαούρτι

Μερίδες:5-6
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:1:20'
Χρόνος αναμονής:60
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σε 200 ml βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε 200 ml παγωμένο νερό και ανακατεύουμε.

Βάζουμε τη μισή ποσότητα του ζελέ σε μια φόρμα που να χωράει 2 λίτρα νερό και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Στην υπόλοιπη ποσότητα του ζελέ προσθέτουμε 2 φέτες κομπόστα ανανά κομμένες σε μικρά κομματάκια. Προσθέτουμε το ζελέ με τον ανανά στη φόρμα και τη βάζουμε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά.

Διαλύουμε τους δυο φακέλους Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ σε 350 ml βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε 350 ml παγωμένο νερό και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι και τον υπόλοιπο ανανά τον οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια.

Ανακατεύουμε πολύ καλά, βάζουμε το μίγμα μέσα στη φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει. Ξεφορμάρουμε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρουμε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο