Διαδικασία
Βράζετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας του. Το σουρώνετε και το αφήνετε να κρυώσει.
Σουρώνετε τα καλαμαράκια αλλά κρατάτε το υγρό από τις συσκευασίες για να το χρησιμοποιήσετε στην παρασκευή του dressing.
Σε μια σαλατιέρα ανακατεύετε όλα τα υλικά της σαλάτας μαζί, κρατώντας 1-2 κουτ. σούπας από τα ανάμικτα μυρωδικά για το σερβίρισμα.
Για το dressing: Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολάκι μαζί με τον ζωμό από τα καλαμαράκια που κρατήσατε και ανάλογο αλατοπίπερο.
Περιχύνετε τη σαλάτα με όσο dressing θέλετε, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με τα υπόλοιπα μυρωδικά.