OliveMagazine

Δροσερό ποτό από καρπούζι

Δροσερό ποτό από καρπούζι

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Χρόνος αναμονής:1 ώρα
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • ½ καρπούζι
  • 3 κουτ. σούπας σιρόπι γρεναδίνης
  • 5-6 φυλλαράκια μέντας
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Καθαρίζετε καλά τη σάρκα του καρπουζιού από φλούδες και κουκούτσια. Βάζετε στο μπλέντερ τη σάρκα και τη χτυπάτε σε μεγάλη ταχύτητα μέχρι να έχετε μια ομοιογενή μάζα.

Σουρώνετε σε πολύ λεπτό σουρωτήρι και ανακατεύετε με το σιρόπι γρεναδίνης. Προσθέτετε τα φυλλαράκια μέντας.

Μεταφέρετε το ποτό σε γυάλινο σκεύος και το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Πρέπει να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr