OliveMagazine

Ελαφρύ trifle με λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη και κρέμα ροδάκινο

Ελαφρύ trifle με λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη και κρέμα ροδάκινο

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο Χειροποίητο Λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη Το Μάννα Τσατσαρωνάκη
  • 400γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουτ. γλυκού στέβια
  • 200γρ. ροδάκινα + 2 ακόμη ροδάκινα για τη διακόσμηση
  • κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας, για τη διακόσμηση
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κόβετε τα 200γρ. ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη στέβια. Χτυπάτε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και χτυπάτε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια.

Σπάτε με τα χέρια τα λαδοκούλουρα χωρίς ζάχαρη σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ ή σε ατομικά γυάλινα μπολάκια, στρώνετε εναλλάξ λαδοκούλουρα, κρέμα και ροδάκινα, επαναλλαμβάνοντας τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.

Σερβίρετε διακοσμώντας με κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας. 

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr