OliveMagazine

Ελληνική μαρινάδα για αρνί και χοιρινό

Ελληνική μαρινάδα για αρνί και χοιρινό

Μερίδες:Για 1 κιλό κρέας
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:5'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • χυμό από 1½λεμόνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 νεροπότηρο λευκό κρασί
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε στο μπλέντερ τη ρίγανη με το θυμάρι, τη μουστάρδα, το χυμό από το λεμόνι, το σκόρδο και το κρασί μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα.

Ακουμπάτε το χοιρινό σε μια λεκανίτσα και το περιχύνετε με το μίγμα. Το σκεπάζετε και το φυλάτε στο ψυγείο για 8 ώρες τουλάχιστον γυρίζοντάς το που και που.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο