OliveMagazine

Επιδόρπιο γιαουρτιού

Επιδόρπιο γιαουρτιού

Μερίδες:2-3
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:7'
Έτοιμο σε:17'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 50γρ. νιφάδες βρώμης
  • 2 κουτ. σούπας ηλιόσπορους
  • 1 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορους
  • 3 γεμάτες κουτ. γλυκού μέλι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 μπανάνα
  • 1 ακτινίδιο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι και τις ψήνετε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην καούν. Προσθέτετε τον ηλιόσπορο και τον κολοκυθόσπορο, και ανακατεύετε για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.

Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε το μέλι. Ανακατεύετε να μελωθούν όλοι οι σπόροι και αφήνετε να κρυώσουν λίγο.

Κόβετε τη μπανάνα και το ακτινίδιο σε τετραγωνάκια. Μοιράζετε σε ποτηράκια το μίγμα των σπόρων, βάζετε από πάνω γιαούρτι και γαρνίρετε με τα φρούτα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο