OliveMagazine

Εύκολη μους ροδάκινο

Εύκολη μους ροδάκινο

Μερίδες:για 6 ποτήρια
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:15 λεπτά
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για τη μους

  • 1 κονσέρβα γάλα ζαχαρούχο
  • 350ml κρέμα γάλακτος
  • 125γρ. Ροδάκινο Μισό σε σιρόπι DEL MONTE (ζυγισμένα και στραγγισμένα)
  • 150γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
  • Για τη διακόσμηση

  • 2-3 κομμάτια Ροδάκινο Μισό σε σιρόπι DEL MONTE στραγγισμένα από το σιρόπι τους
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Στραγγίζετε τα ροδάκινα από το σιρόπι τους και τα πολτοποιείτε με λίγο από το σιρόπι τους ώστε να πάρετε ένα λείο πολτό.

Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει καλά το μίγμα. Χρειάζονται τουλάχιστον 10 λεπτά.

Προσθέτετε τον πολτό των σε δόσεις, εξακολουθώντας να χτυπάτε διαρκώς με το μίξερ μέχρι να πάρετε ένα αφράτο μίγμα.

Τέλος προσθέτετε και το γιαούρτι και αφού ομογενοποιηθεί, μοιράζετε το μίγμα σε 6 ποτήρια και αφήνετε τις μους στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Όταν θέλετε να τις σερβίρετε, κόβετε από πάνω ροδάκινα κομπόστα σε κομμάτια και διακοσμείτε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr