OliveMagazine

Εύκολη Μπαβαρουάζ με κόκκινα φρούτα

Εύκολη Μπαβαρουάζ με κόκκινα φρούτα

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ Φράουλα ή Μούρο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100γρ. ζάχαρη
  • 400ml γάλα
  • 400γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
  • Σιρόπι Φράουλα
  • κόκκινα φρούτα της επιλογής σας (βατόμουρα, φράουλες, φραγκοστάφυλλα, κλπ)
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε την μπαβαρουάζ: Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 1 ποτήρι καυτό νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (όχι να πήξει).

Χτυπάτε στο μίξερ την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στο τέλος αναμιγνύετε μέσα το γιαούρτι και το ζελέ (που μόλις έχει αρχίσει να πήζει).

Μοιράζετε την μπαβαρουάζ σε ποτήρια και την αφήνετε στο ψυγείο να πήξει.

Όταν θέλετε να σερβίρετε προσθέτετε πάνω από την μπαβαρουάζ το Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ της επιλογής σας και διακοσμείτε με βατόμουρα ή άλλα φρούτα της επιλογής σας και λίγη άχνη ζάχαρη.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο