OliveMagazine

Εύκολο cheesecake

Εύκολο cheesecake

Μερίδες:8-10
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:2 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 400γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
  • 200γρ. Arla Κρέμα Γάλακτος 36%
  • 1/3 κούπας γάλα ζαχαρούχο
  • χυμό από 1-2 λεμόνια
  • 400γρ. μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους
  • 200γρ. μπισκότα τύπου digestive
  • 80γρ. Βούτυρο Lurpak
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και χτυπάτε να γίνουν σκόνη.

Λιώνετε το βούτυρο στα μικροκύματα, το ρίχνετε στο μπλέντερ και χτυπάτε να ανακατευτεί καλά με τα μπισκότα.

Απλώνετε το μπισκότο σε μία ταρτιέρα και βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.

Στο μεταξύ, ρίχνετε σε βαθύ μπολ το τυρί, την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε με σύρμα ζαχαροπλαστικής μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε για ½ λεπτό ακόμη.

Βγάζετε την ταρτιέρα από την κατάψυξη, απλώνετε μέσα το μίγμα της κρέμας και από επάνω τη μαρμελάδα και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr