Διαδικασία
Βάζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και χτυπάτε να γίνουν σκόνη.
Λιώνετε το βούτυρο στα μικροκύματα, το ρίχνετε στο μπλέντερ και χτυπάτε να ανακατευτεί καλά με τα μπισκότα.
Απλώνετε το μπισκότο σε μία ταρτιέρα και βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.
Στο μεταξύ, ρίχνετε σε βαθύ μπολ το τυρί, την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε με σύρμα ζαχαροπλαστικής μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε για ½ λεπτό ακόμη.
Βγάζετε την ταρτιέρα από την κατάψυξη, απλώνετε μέσα το μίγμα της κρέμας και από επάνω τη μαρμελάδα και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρετε.