OliveMagazine

Ζελέ φράουλα και πανακότα με φράουλες

Ζελέ φράουλα και πανακότα με φράουλες

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:4 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

    Για την πανακότα

  • 1 συσκευασία Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • Για το ζελέ

  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Φράουλα
  • Για τη διακόσμηση

  • φράουλες και βατόμουρα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πρώτα ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το μοιράζετε σε ποτηράκια (να γεμίσουν κάτι λιγότερο από τη μέση).

Αφήνετε τα ζελέ στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν και στο μεταξύ ετοιμάζετε την Panna Cotta σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Μοιράζετε την Panna Cotta πάνω από το ζελέ και αφήνετε τα ποτήρια πάλι στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί κι εκείνη καλά.

Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο