OliveMagazine

Ζεστά wraps γαλοπούλας

Ζεστά wraps γαλοπούλας

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 6 μεγάλα tortilla wraps
  • 250γρ. γραβιέρα Κρήτης γλυκιά
  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 100γρ. κέτσαπ
  • 600γρ. στήθος γαλοπούλας ψημένο στη σχάρα, σε λεπτές φέτες
  • 250γρ. καρότο τριμμένο
  • 12 φέτες μπέικον ψημένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ζεσταίνετε τα tortilla wraps σε αντικολλητικό τηγάνι. Κατόπιν, τα απλώνετε σε καθαρό πάγκο ή πιάτο και τα γεμίζετε ως εξής: πρώτα απλώνετε λίγη κέτσαπ, μετά προσθέτετε τη γαλοπούλα (100γρ. για κάθε tortilla) και συνεχίζετε με 2 φέτες μπέικον, καρότο και τελειώνετε με γραβιέρα Κρήτης.

Διπλώνετε τα wraps και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 10 λεπτά περίπου. Κόβετε τα wraps στη μέση και τα σερβίρετε με το γιαούρτι.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο