Διαδικασία
Σε μια μεγάλη βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Ρίχνετε μέσα τις φετούλες της αγκινάρας και τις ροδέλες του καρότου. Σοτάρετε ανακατεύοντας συνεχώς για 5 λεπτά τουλάχιστον.
Ρίχνετε μέσα το τζίντζερ, τη λουίζα και το δυόσμο. Προσθέτετε τη σελινόριζα και τον αρακά. Ανακατεύετε καλά τα υλικά σας, χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, σκεπάζετε την κατσαρόλα με καπάκι και μαγειρεύετε για 10 λεπτά περίπου. Ξεσκεπάζετε και προσθέτετε το χυμό του λεμονιού, τον άνηθο και το μάραθο. Ανακατεύετε. Σερβίρετε τα λαχανικά ζεστά σε βαθιά σαλατιέρα περιχύνοντας με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος, Food Styling: Tina Webb