OliveMagazine

Η καρμπονάρα αλλιώς, στο πι και φι

Η καρμπονάρα αλλιώς, στο πι και φι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο πέννες
  • 10 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 συσκευασίες Arla Τυρί Κρέμα σε Μπουκάλι, Φυσική Γεύση
  • 1 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
  • Arla Σκληρό Τυρί Δανίας τριμμένο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζετε τις πέννες σε άφθονο αλατισμένο νερό, χωρίς να τις στραγγίξετε.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και στο τέλος προσθέτετε το βούτυρο και το σκόρδο, σοτάροντας για λίγο ακόμα.

Μόλις είναι έτοιμες οι πέννες τις μεταφέρετε με τρυπητή κουτάλα στο τηγάνι. Ρίχνετε μέσα το τυρί κρέμα και τη μισή ποσότητα τριμμένου τυριού και ανακατεύετε πολύ καλά.

Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε σε πιάτα. Συνοδεύετε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο