Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση.
Σε μπολ αδειάζετε το περιεχόμενο του πακέτου Μίγμα για Κέικ Σοκολάτα ΟΜΙΚΡΟΝ, προσθέτετε τα αβγά, το λιωμένο βούτυρο και το νερό και ανακατεύετε καλά με σύρμα ζαχαροπλαστικής ή στο μίξερ σε αργή ταχύτητα για περίπου 4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Στο τέλος ρίχνετε μέσα και τα φουντούκια και ανακατεύετε να ενσωματωθούν στο μίγμα.
Αδειάζετε το μίγμα στη βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε το κέικ στο φούρνο για 50-60 λεπτά. Το ξεφουρνίζετε και το ξεφορμάρετε σε σύρμα να κρυώσει καλά.
Όταν το κέικ σας κρυώσει καλά, πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.