Διαδικασία
Ζεσταίνετε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και απλώνετε μέσα την παρμεζάνα. Χαμηλώνετε τη φωτιά και περιμένετε να λιώσει ομοιόμορφα.
Τοποθετείτε ένα μπολ με την ανάποδη πάνω στον πάγκο σας και αναποδογυρίζετε το περιεχόμενο του τηγανιού, το μορφοποιείτε να πάρει σχήμα καλαθιού και το αφήνετε 2 - 3 λεπτά να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει η παρμεζάνα.
Για να ετοιμάσετε τη σαλάτα κόβετε τα λαχανικά, τις πρασινάδες και τα μυρωδικά και τα ρίχνετε σε μία σαλατιέρα.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά για το dressing μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μοιράζετε τη σαλάτα στα καλαθάκια παρμεζάνας και περιχύνετε με το dressing.