Διαδικασία
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και κρατάτε τα τρυφερά φύλλα της γλιστρίδας, τα βάζετε σε μπολ και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το ξίδι, τα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύετε και αφήνετε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 10 λεπτά.
Κόβετε το καρπούζι σε μικρά τρίγωνα κομμάτια και το προσθέτετε στη σαλάτα, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα. Σερβίρετε τη
σαλάτα με θρυμματισμένη φέτα, επιπλέον ελαιόλαδο και λίγα επιπλέον φύλλα δυόσμου.
Φωτογραφία - Food styling: Εύα Μονοχάρη-Funky Cook