OliveMagazine

Καναπέ γαρίδας με μπρικ και πικάντικη μαγιονέζα

Καναπέ γαρίδας με μπρικ και πικάντικη μαγιονέζα

Μερίδες:20
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 20 φετούλες από γαλλική μπαγκέτα, κομμένες πλάγια
  • 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 κουτ. σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
  • 1 κοφτό κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
  • 20 γαρίδες βρασμένες, ξεφλουδισμένες
  • 1 βαζάκι μπρικ, 25γρ. περίπου
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε την πικάντικη μαγιονέζα: Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τον πελτέ, την ψιλοκομμένη κάππαρη και την πάπρικα.

Κόβουμε πλαγίως την μπαγκέτα σε 20 φετούλες και τις αλείφουε με το μείγμα της μαγιονέζας.

Τοποθετούμε επάνω από μία γαρίδα και στο κέντρο 3-4 μπαλίτσες από το μπρικ. Βάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο