Διαδικασία
Ζυμώνετε τον κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ρύζι, το μαϊντανό και τον άνηθο, το αβγό, αλάτι, πιπέρι και τη φέτα. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο και το αφήνετε 2 ώρες να σταθεί.
Πλάθετε το μίγμα σε μακρόστενες κροκέτες. Πρώτα τις αλευρώνετε, τις βουτάτε μετά στο αβγό και τέλος στη φρυγανιά.
Τηγανίζετε τις παναρισμένες κροκέτες σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν ελαφρά -σε μέτρια προς δυνατή φωτιά- και τις αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σερβίρονται ζεστές αλλά και κρύες και ταιριάζουν με δροσερή ντοματοσαλάτα και πουρέ πατάτας.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Αντωνία Κατή