OliveMagazine

Καππαροσαλάτα Σύρου

Καππαροσαλάτα Σύρου

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Χρόνος αναμονής:60 λεπτά
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι κάππαρη
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 2 φέτες ψωμί λευκό
  • 1 νεροπότηρο λάδι
  • λίγο ξίδι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε την κάππαρη σε νερό για περίπου 1 ώρα να ξαλμυρίσει. Πλένετε και καθαρίζετε τα λαχανικά σας.

Μουσκεύετε και στραγγίζετε το ψωμί. Ρίχνετε στο μούλτι την κάππαρη, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και χτυπάτε μέχρι να αναμιχθούν καλά.

Στη συνέχεια ρίχνετε το ψωμί, σταδιακά το λάδι και το ξύδι και ξαναχτυπάτε τα υλικά μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr