OliveMagazine

Καρβέλι γεμιστό με τυρί και ζαμπόν

Καρβέλι γεμιστό με τυρί και ζαμπόν

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 καρβελάκι ψωμί
  • 250γρ. κασέρι σε κυβάκια
  • 250γρ. ζαμπόν σε κυβάκια
  • μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο
  • λίγο βούτυρο για την κρούστα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κάνετε εγκοπές στο καρβέλι και μπήγετε σε όσο πιο πολλά σημεία μπορείτε το κασέρι, το ζαμπόν και το δεντρολίβανο.

Αλείφετε με βούτυρο το καρβελάκι, το σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε ταψί. Ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Σερβίρετε το καρβέλι κόβοντας στα 4 και συνοδεύοντας με φυλλαράκια ρόκας και φέτες φρέσκιας ντομάτας πασπαλισμένες με χοντρό αλάτι.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr