OliveMagazine

Καροτοσαλάτα με ραπανάκια και καπνιστή πέστροφα

Καροτοσαλάτα με ραπανάκια και καπνιστή πέστροφα

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 6-7 καρότα
  • 5-6 ραπανάκια
  • 3-4 κλαδάκια σέλινο
  • 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 2 φιλέτα πέστροφας καπνιστής (1 συσκευασία)
  • αλάτι, πιπέρι
  • Για το σερβίρισμα

  • φέτες λεμονιού
  • κάππαρη
  • μαϊντανό
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Καθαρίζετε τα καρότα και τα τρίβετε στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε τα ραπανάκια και τα κλαδάκια από το σέλινο. Τα ρίχνετε όλα μαζί σε ένα μπολ, τα αλατίζετε, τα πιπερώνετε και προσθέτετε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα. Ανακατεύετε καλά το μίγμα.

Παίρνετε μια πιατέλα, ανοίγετε τη συσκευασία της πέστροφας και τοποθετείτε τα φιλέτα στη μέση της πιατέλας. Τα στολίζετε από πάνω με λίγη κάππαρη και φετούλες λεμονιού. Γύρω γύρω από τις πέστροφες βάζετε την καροτοσαλάτα σαν στεφάνι.

Πασπαλίζετε το σύνολο με μαϊντανό και σερβίρετε στο τραπέζι.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος, Food Styling: Tina Webb

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο