Διαδικασία
Βουτυρώνετε καλά ένα ταψί και το βάζετε να ζεσταθεί στον φούρνο στους 200οC, στις αντιστάσεις, για 10 λεπτά. Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά, εκτός από τη φέτα και το βούτυρο.
Ανακατεύετε καλά με αβγοδάρτη να διαλυθεί όλο το αλεύρι (αν θέλετε, το κοσκινίζετε πρώτα) και αλατίζετε με προσοχή γιατί και η φέτα είναι αλμυρή.
Ρίχνετε τον χυλό στο ζεστό ταψί, θρυμματίζετε από πάνω το τυρί και μοιράζετε σε όλη την επιφάνεια τα κομματάκια του βουτύρου. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180οC και ψήνετε την πίτα για 35-40 λεπτά στο κάτω ράφι του φούρνου.
Φωτογραφία: studiom.com - Food Styling: Κ. Λυκουρέση