OliveMagazine

Καυτερή σάλτσα με κίτρινη πιπεριά τσίλι

Καυτερή σάλτσα με κίτρινη πιπεριά τσίλι

Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Χρόνος αναμονής:24 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 1 κίτρινη πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λωρίδες και σοταρισμένη σε ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζάνι μαγιονέζα
  • ¼ του φλιτζανιού ξινή κρέμα
  • ¼ του φλιτζανιού ρικότα ή φέτα
  • 1 κουτ της σούπας κέτσαπ
  • χυμός από 1-2 μοσχολέμονα
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο και κρεμώδες μείγμα.

Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα μπολ, το καλύπτετε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για 24 ώρες.

Σερβίρετε και στη συνέχεια αποθηκεύετε στο ψυγείο για μέχρι και μία εβδομάδα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr