Διαδικασία
Για τα κεφτεδάκια: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, εκτός από τη μαρέγκα, και ανακατεύετε πολύ καλά. Προσθέτετε τη μαρέγκα και ανακατεύετε με απαλές κινήσεις για να μη χαθεί ο αέρας της. Αφήνετε το μίγμα 30 λεπτά στο ψυγείο.
Πλάθετε το μίγμα σε κεφτεδάκια. Πανάρετε με αλεύρι, τινάζετε να φύγει το πολύ αλεύρι και τα τηγανίζετε σε ζεστό λάδι για περίπου 5 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Κρατάτε τα κεφτεδάκια ζεστά.
Ετοιμάζετε τη σαλάτα: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύετε και την κρατάτε στην άκρη.
Για να σερβίρετε, ανοίγετε τις πίτες στη μέση, βάζετε δυο τρία κεφτεδάκια ανάλογα το μέγεθος, λίγη σαλάτα και συνοδεύετε με γιαούρτι.
Φωτογραφίες Αναστασία Αδαμάκη - Food styling Aντωνία Κατή