Διαδικασία
Ζητάτε από τον κρεοπώλη να σας ξεχωρίσει τα ψαχνά (φιλέτα) από τη ράχη και τα πίσω πόδια του κουνελιού. Αφού τα κόψετε σε μικρά κομμάτια, τα αλέθετε στο μούλτι και τα μεταφέρετε σε μεγάλο μπολ.
Ρίχνετε και τα υπόλοιπά για τα κεφτεδάκια και ανακατεύετε. Ζυμώνετε πολύ καλά και αν το μίγμα έχει παραπάνω υγρασία, προσθέτετε λίγη ακόμα φρυγανιά ώστε να πλάθεται εύκολα. Αν είναι στεγνό, ρίχνετε λίγο νερό.
Πλάθετε κεφτεδάκια και τα αλευρώνετε. Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνετε μπόλικο λάδι και μόλις κάψει τηγανίζετε λίγα-λίγα τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Για το ντιπ γαλομυζήθρας: Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά με έναν αβγοδάρτη και σερβίρετε το ντιπ πλάι στα ζεστά κεφτεδάκια.
Φωτογραφία: Studiom.com - Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Styling: Κατερίνα Λυκουρέση