OliveMagazine

Κιμαδόταρτα με ό,τι περίσσεψε

Κιμαδόταρτα με ό,τι περίσσεψε

Μερίδες:για μία ταρτιέρα 26-28εκ.
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:40'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 2 φλιτζάνια έτοιμο κιμά για μακαρόνια
  • 3 αβγά
  • 1 φλιτζάνι διάφορα κίτρινα τυριά, τριμμένα
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε ελαφρά τα αβγά. Προσθέτετε τον κιμά, τα τριμμένα τυριά, το γάλα και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

Στρώνετε το φύλλο σφολιάτας σε μία ταρτιέρα, ή ένα μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.

Τρυπάτε τη σφολιάτα σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι και απλώνετε πάνω τη γέμιση. Ψήνετε την τάρτα για περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να σταθεροποιηθεί η γέμιση. Σερβίρετε την τάρτα ζεστή.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr