OliveMagazine

Club sandwich με αβγό τυρί καπνιστό και τραγανό μπέικον

Club sandwich με αβγό τυρί καπνιστό και τραγανό μπέικον

Μερίδες:για 4 σάντουιτς
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 12 φέτες ψωμί ολικής άλεσης ή πολύσπορο
  • 4 αβγά βραστά
  • 8 φέτες μπέικον
  • 8 φέτες τυρί καπνιστό
  • 8 ροδέλες ντομάτας
  • 100γρ. φύλλα σαλάτας, ανάμικτα
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα με κόκκους
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ψήνετε τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα.

Βάζετε το μπέικον σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόχαρτο και ψήνετε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει.

Απλώνετε τη μουστάρδα σε δύο φέτες ψωμί. Στη μία βάζετε δύο φέτες καπνιστό τυρί και δύο ροδέλες ντομάτας. Στην άλλη φέτα ψωμί βάζετε φύλλα σαλάτας και τα βραστά αβγά κομμένα σε ροδέλες και αλατοπιπερώνετε. Σκεπάζετε με την τρίτη φέτα ψωμί και διακοσμείτε με φέτες μπέικον. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά. Κόβετε τα σάντουιτς στη μέση και σερβίρετε με τηγανητές πατάτες.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Τina Webb

Tips

Μπορείτε να βάλετε και τα αβγά του Πάσχα που σας περίσσεψαν.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr