Έχετε ήδη βαθμολογήσει τη συνταγή.
Ετοιμάζουμε το πιο ξεχωριστό κοντοσούβλι, από προβατίνα και μαριναρισμένο σε γιαούρτι και γάλα. Ένα πιάτο που θα λατρέψει κάθε γνήσιος λάτρης του κρέατος.
Το γιαούρτι θα βοηθήσει να μαλακώσουν οι ίνες του κρέατος, αλλά θα δώσει και επιπλέον γεύση. Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας όταν κόψει το κρέας να διαχωρίσει το λίπος από το ψαχνό ώστε να μαρινάρετε μόνο το κρέας. Όταν περάσετε το μαριναρισμένο κρέας στη σούβλα τοποθετήστε ένα κομμάτι λίπους ανά δύο κομμάτια κρέατος. Στο ψήσιμο το λίπος θα δώσει ιδιαίτερη νοστιμιά και θα βοηθήσει να μη στεγνώσει το κοντοσούβλι.
Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε ατομικά κοντοσούβλια σε μεταλλικά σουβλάκια. Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να κόψει την προβατίνα σε μικρότερους κύβους και ψήστε 20-30 λεπτά, γυρίζοντας τα τακτικά.