Διαδικασία
Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το ελαιόλαδο, τη μαρμελάδα πορτοκάλι, τη soy sauce, τη μουστάρδα, τους χοντροκοπανισμένους κόκκους κόλιανδρου, τις λιωμένες σκελίδες σκόρδου και ανακατεύετε.
Βάζετε μέσα στο μπολ τα κοπανάκια του κοτόπουλου και ανακατεύετε να σκεπαστούν με τη μαρινάδα. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη πλαστική και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να μαριναριστούν τα κοπανάκια.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190οC. Αραδειάζετε τα κοπανάκια σε ταψί μαζί με τη μαρινάδα. Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε 40-50 λεπτά. Ενδιάμεσα ανακατεύετε τουλάχιστον μια φορά.
Σερβίρετε τα κοπανάκια ζεστά, συνοδεύοντας με πατάτες τηγανιτές ή λευκό πιλάφι, αν προτιμάτε.